woensdag 4 januari 2012

Dag 7&8 Philadelphia, Washington DC

Vandaag zou een hele drukke dag worden, 2 grote steden gepropt in 12 uur! Vroeg kwamen we aan in Philadelphia en het was super koud!! We waren daar maar ongeveer een uurtje want er is veel te zien in D.C dus daar hadden we veel tijd voor nodig. In Philly dus snel even Liberty Bell gezien en ontbeten en toen alweer terug de bus in op weg naar D.C.
Washington staat eigenlijk vol met memorials, als eerst kwamen we aan bij het Jefferson memorial, waar het heel erg koud was, maar wel mooi. Na een uurtje rond te hebben gelopen reden we door naar het Korean memorial, Vietnam memorial en het Lincoln memorial, erg indrukwekkend allemaal en ook allemaal heel erg koud, het sneeuwde zelfs een tijdje!
Daarna het witte huis, Capitol Hill en we eindigden de middag met het National Museum of Natural History. Wat heel erg groot was, dus daar hebben we een paar uur rondgewandeld en mooie dingen gezien en s'avonds zijn we weer met de hele groep gaan eten, weer in een chinees restaurant, wat elke keer weer een belevenis is!
De volgende dag was de wake up call alweer om 5:00am en gingen we weer op weg richting New York, naar het vliegveld. Wij werden rond een uur of 12:oopm afgezet op JFK en zo waren we ruim op tijd want onze vlucht naar Orlando stond om 4.35pm gepland, dus lekker even in de terminal internetten, mensen kijken en eten en daarna naar Gate 26 richting Orlando, Florida! De vlucht was door voor ons niet duidelijke omstandigheden zo'n ongeveer een halfuur delayed, maar dit was verder geen probleem, nu zitten we hier in ons hotel en morgen hopen we op lekker weer voor een dagje Seaworld in Orlando!