dinsdag 10 januari 2012

Dag 11 t/m 13 Miami - Amsterdam

Zaterdag gingen we met de trein op weg naar Miami, het duurde ongeveer 4 uur en eenmaal aangekomen in Miami hadden we het plan gemaakt om met de bus naar het hotel te gaan. Dit was niet het beste plan van deze vakantie, allereerst een uur gewacht tot de bus uberhaupt kwam en daarna maakte de buschauffeur ons meerdere keren duidelijk dat we echt goed op onze spullen moesten passen, waarom kwamen we pas na de eerste stop achter. Wat bleek dat we midden in de ghetto van Miami aan het rijden waren en de raarste figuren in en uit liepen. We hebben het gelukkig overleefd en de buschauffeur dropte ons vlak bij het hotel (niet eens bij een busstop). Het hotel was chil en omdat we moe waren van de reis aten we snel wat en gingen we slapen. De volgende dag begon onze bustour door Miami, eerst hebben we door Miami Beach gereden en het Art Deco district en daarna werden we op een boot gedropt en langs een aantal eilanden gevaren.
Daarna gingen we weer in de bus en rijden we door de duurste wijk van Miami, Coconut Grove en daarna gingen we door naar Little Havana, een cubaanse wijk. Na heel veel te hebben gezien kwamen we eind van de middag weer terug bij ons hotel en hebben we nog even op het strand gechillt en gegeten bij een gezellig restaurantje.
De volgende dag stond onze wekker vroeg want we wilden de zonsopgang zien, het hotel zat vlak aan het strand en het was gaaf! De rest van de ochtend en begin middag hebben we heerlijk bij het zwembad gezont en helaas verbrand.
Daarna ging het toch echt gebeuren we gingen op weg naar het vliegveld, we vlogen eerst naar Philly en daarna door naar Amsterdam. Rond een uur of 10 vanochtend ben ik hier aangekomen en het voelt allemaal nog een beetje raar maar ben wel blij om weer thuis te zijn, ik heb een geweldige tijd gehad wat ik nooit meer zal vergeten, maar Nederland is toch mijn thuis, home sweet home!